MSF-Elektro is gecertificeerd instalateur voor de producten en oplossingen van Dahua

Dahua producten

Door de naleving van de filosofie "Innovatie voor iedereen" biedt Dahua een breed aanbod aan beveiligingsgerelateerde producten, variërend van IPC, NVR, HDCVI-camera’s, HCVR, PTZ-camera’s, thermische camera’s, toegangscontrole, video-intercom, alarmen, mobiele en verkeersproducten, weergave en controle, VMS, enz. Dahua-producten zijn gebaseerd op een open platform dat eenvoudig kan worden geïntegreerd met externe partners via een standaard SDK.


Als toonaangevende aanbieder van beveiligingsoplossingen bieden de producten van  Dahua end-to-end-oplossingen voor verschillende toepassingen.

Producten en oplossingen om uw gebouw te beveiligen

Beveiliging en verliespreventie: het tegengaan van winkeldiefstal, interne diefstel, kassafraude en het bewerkstelligen van een beveiligde en veilige winkelomgeving

Verschillende technologiën, zoals 4K camera's en thermische cameras om uw faciliteiten te beveiligen

End-to-end oplossingen, inclusief toezicht, toegangscontrole, off-grid stroomvoorzieningen, etc

Over MSF

MSF is een klein bedrijf Wij streven er niet naar om de grootste te worden, maar hebben service hoog in het vaandel staan. Wij proberen ten alle tijden mee te denken met onze opdrachtgevers en waar nodig hebben wij vaste partners waar we mee samenwerken. Op deze manier kunnen wij samen tot een goede oplossing komen.

Meer over

Search