MSF-Elektro is gecertificeerd instalateur voor de producten en oplossingen van Bold

Bold smart lock - 100% keyless toegang tot je huis/bedrijf

BOLD smart lock

Zou het niet fijn zijn om nooit meer je sleutels kwijt te raken? Om nooit meer buitengesloten te worden? Om altijd en overal controle te hebben over wie er binnen kan komen?
Deel en beheer toegang tot je woning waar je ook bent. Veilig slot, gemakkelijke app en flexibel leven.
Daar is één oplossing voor: doe je sleutels de deur uit.Het leven is te kort om je druk te maken om kleine dingen - zoals je sleutels. Daarom hebben wij het simpelste, slimste en best-uitziende slot ontworpen. Gemaakt om er voor iedereen te zijn.

Relax. Je bent in veilige handen.

We hebben het SKG*** certificaat en voldoen daarmee aan de hoogste veiligheidsnormen. Het slot is goed gekeurd en voldoet aan de eisen voor een PKWV certificaat. Daarnaast wordt het slot lokaal op Bluetooth gehost en daarmee niet online afhankelijk.

Lege telefoon? Geen zorgen.

Met de pincode kom je altijd je huis binnen.

Bepaal zelf wie er wanneer binnen mag.

Geef toegang aan de tuinman voor dinsdag voor 12 uur. Trek snel de toegang weer in als de planten allemaal dood zijn gegaan.

Bold Smart Lock.

Ontgrendel een sleutelloos leven met een Bluetooth Smart Lock. Ontworpen voor gemakkelijke en veilige toegangscontrole. 100% sleutelloos. Makkelijk te installeren. Handig in gebruik via de telefoon of pincode. Veilig en gemakkelijk. Omdat het leven te kort is om ons zorgen te maken over alles wat met sleutels te maken heeft.


perfecte pasvorm op alle europrofielcilinders

robuust en modern design

inzicht in alle slotactiviteiten

batterijduur van meer dan 2 jaar

digitale veiligheid door tweefactorauthenticatie en end-to-end data encryptie

hoogste beveiligingsniveau met de SKG*** certificeringOver MSF

MSF is een klein bedrijf Wij streven er niet naar om de grootste te worden, maar hebben service hoog in het vaandel staan. Wij proberen ten alle tijden mee te denken met onze opdrachtgevers en waar nodig hebben wij vaste partners waar we mee samenwerken. Op deze manier kunnen wij samen tot een goede oplossing komen.

Meer over

Search