MSF-Computers

Computers zijn niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij.


Niet alleen zakelijk maar ook privé, op scholen en in het verenigingsleven wordt overal gebruik gemaakt van computers, tablets en laptops.

Zodra een computer niet meer functioneert blijkt al snel hoe onmisbaar deze eigenlijk is.

MSF Computers is 7 dagen in de week bereikbaar om u snel te kunnen helpen bij computer problemen.

Probleem oplossing

  • Het oplossen van hard- en software problemen.
  • Het opsporen en oplossen van netwerkproblemen.
  • Het verwijderen van Virussen en mailware.

Leveren en installeren van:

  • Computers en laptops
  • Printers en andere randapparatuur
  • Upgrade van bestaande hardware
  • Levering van G-Data beveiligingssoftware.

Onderhoud

  • Preventief onderhoud van uw computers en laptops
  • Netwerk onderhoud

MSF-Computers

Probleem oplossing

Er kunnen zich heel wat problemen voordoen wanneer je werkt met computers. Je kunt niet printen, er komt geen geluid uit de speakers, of je hebt geen verbinding met internet,… MSF-Computers kan je hierbij helpen.

Onderhoud

Een computer of laptop wordt bijna elke dag gebruikt, na verloop van tijd wordt alles traag... Regelmatig een pc of laptop opschonen zorgt ervoor dat alles lekker vlot en soepel blijft lopen, ook controle op virus en malware zorgt ervoor dat je veilig en betrouwbaar het internet kan blijven gebruiken. MSF-Computers kan je hierbij helpen.

Hardware

Computer toe aan vervanging of heb je een nieuwe printer nodig of er is behoefte aan een netwerk maar weet je niet waar je moet beginnen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Antivirus

Internet is mooi, maar kent helaas ook gevaren. Met het downloaden van een programma of bestand kan gemakkelijk ook een niet gewenst bestandje worden binnengehaald met vervelende gevolgen voor je computer en je bestanden. Een zogenaamd virus kan je computer op slot zetten of bestanden verwijderen. Antivirus software kan dit voorkomen of herstellen. Belangrijk dus dat je actuele antivirus software gebruikt. Neem contact op met ons over het beveiligen van je systemen.

Over MSF

MSF is een klein bedrijf Wij streven er niet naar om de grootste te worden, maar hebben service hoog in het vaandel staan. Wij proberen ten alle tijden mee te denken met onze opdrachtgevers en waar nodig hebben wij vaste partners waar we mee samenwerken. Op deze manier kunnen wij samen tot een goede oplossing komen.

Search